Dark Light

26897 – SHPORET RGLUX E6322 WHITE KOMBINIRAN


Комбиниран Шпорет
2 Решоа на струја
2 Решоа на плин
Релна на Струја
3 Функции за релната
6 команди
Термостат во релна
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема Релна 63л
Боја – Бела

12,499.00ден