Работа

ВРАБОТУВАЊЕ

Можност за вработување
Започнетеја вашата кариера во нашата компанија и добијте можност за брзо унапредување во кариера !

Што треба да имате:
-Добар однос према клиентите и комуникативни вештини.
-Желба за работа и за унапредување.

Што нудиме ние:
-Висока месечна плата .
-Здраствено Осигурање.
-Континуирано зголемување на условите на работа.
-Добра работа и Добри услови за работа со високи стандарди.
-Можност за унапредување.
-Амбициозен и Професионален Тим

Како да аплицирате:
Пратете CV во нашата емаил адреса: office@rggroup.mk или пишете на Вибер во телефоснкиот број:

☎071386000