RG Клуб Картичка

RG КЛУБ КАРТИЧКА  

ОСТВАРЕТЕ ОГРОМНИ ПОПУСТИ и ПРИВИЛЕГИИ

  • Специјални Клуб цени во RG GROUP

СОБИРАЈТЕ ПОЕНИ И ОСТВАРЕТЕ ОГРОМНИ ПОПУСТИ

RG GROUP КЛУБ КАРТИЧКА е нашата програма за доверба, наше семејство на пријателство и доверба, која ја создадовме да креираме уште повеќе радост, задоволство и доверба со секое купување во салоните на RG  GROUP. Ние сме повеќе од 28 години посветени на Вас, нашите верни клиенти и пријатели а со верност и пријателство е полесно и поубаво се вклучително и техниката и технологијата. RG GROUP КАРТИЧКАТА за сите лојални купувачи и пријатели овозможува низа неверојатни поволности и бенефиции: достава, промоции, поддршка, монтажа и многу други услуги.

ЧЛЕНСТВО во RG GROUP КЛУБОТ НА ПРИЈАТЕЛСТВО И ДОВЕРБА

Можете да станете член на RG GROUP КЛУБ КАРТИЧКА програмата на многу брз и едноставен  начин. Потребно е да имате наполнето 18 години и да аплицирате за RG КЛУБ КАРТИЧКА во било кој од салоните  на RG GROUP.

ИЗДАВАЊЕТО на RG GROUP КЛУБ КАРТИЧКА KOШТА САМО 199 ДЕН СО ДДВ.

Цената на РГ ГРОУП КЛУБ КАРТИЧКА кошта само 199ден со ддв,  Со купувањето КЛУБ КАРТИЧКА веќе сте наш пријател, влегувате во програмата на доверба и можете веднаш да почнете да ги користите поволностите што ги носи членството.

Application Form

ЗАМЕНА НА КАРТИЧКА

Доколку ја изгубите вашата RG GROUP КЛУБ КАРТИЧКА за лојалност или истата ви биде украдена, ве молиме истото веднаш да го пријавите на еден од контакт деталите наведени во правилата и условите за членство во Програмата или на било кое продажно место на RG GROUP КЛУБ КАРТИЧКА. На ваше барање RG GROUP ќе ви издаде нова картичка за лојалност која ќе ги наследи сите права стекнати во Програмата. RG GROUP ќе наплати само 100 денари со ддв за издавањето на новата картичка за лојалност.

ОТКАЖУВАЊЕ ОД ЧЛЕНСТВО

Членството во програмата можете да го откажете во кое било време со поднесување на апликација за откажување на членство во Програмата