За Нас

RG GROUP – е една од водечките компании во Р. Северна Македонија за големопродажба на широк асортиман на роба која ја увезува од многу држави-познати производители и малопродажба на над 20,000 производи во своите продавници во Тетово.

Поседуваме голема мрежа на малопродажни продавници низ цела држава, каде се нуди нашата роба, имаме врховен сервис со професионални и стручни кадри.

Поседуваме доволно сопствени транспортни возила со кои вршиме транспорт на роба Бесплатно низ цела држава.

RG GROUP е официален увозник и дистрибутер за брендовите:

RGLUX, FERRE, RIDER, SAMDAN, FAYRINOKS, RGTOOLS, RGBIKE, RGTOYS, RGHOME.

RG Group е официален застапник за малопродажба во Тетово за брендовите:

GREE, MAX, VOX, GORENJE, FAVORIT, BLACK+DECKER, STANLEY, MAKITA, FERM, ISKRA, RAIDER, MAKSPULS, VARIO, KUTAHYA, TURKUAZ.

Телефон за контакт: 071-386-000

www.rggroup.mk