Dark Light

8221 – SHPORET FAVORIT CC600WWF GLASS


Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm
Стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm)
ЗД бел панел
Волумен на рерна: 58 L
Управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
Турбо вентилатор
2 длабоки тепсии за рерна
Решетка во рерна
Светилка во рерна
POP IN/OUT фиока
Енергетска класа: A
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W
Брз грејач: 2000 W
Боја на шпорет: бела
Боја на стакло на врата на рерна: бела

19,990.00ден