Dark Light

25040 – PLINSKI SHPORET RGLUX 6340G WOODEN


Плински Шпорет
RGLUX C6340 WOODEN
Горилници:4
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
Електронско палење на
решоата
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: Дрво боја

13,499.00ден