Dark Light

6929 – SHPORET FAVORIT K622 WWFT KOMBINIRAN


Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm
Капак на шпорет
Комбинирана плоча со 2 плински зони и 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm)
3Д бел панел
Волумен на рерна: 58 L
Електронско палење
Управувачка табла со 6 склопки
6 позиции на контролни склопки
Електронско палење
Турбо вентилатор
2 длабоки тепсии за рерна
Решетка во рерна
Светилка во рерна
Енергетска класа: А
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W
Брз грејач: 2000 W
Боја на шпорет: бела
Боја на стакло на врата на рерна: бела
Електричен кабел

14,699.00ден