Dark Light

8220 – SHPORET FAVORIT EC640WWFT


– димензии: V / W / D 85cm / 60cm / 60cm
– димензиите на внатрешноста на рерната: V / W / D 35.2cm / 45cm / 41.3cm
– капакот на шпоретот
– табла со 4 готвени прстени (1x145mm, 1x145mm express, 1x180mm, 1x180mm express)
– 3D бел панел
– волумен на рерната: 65 lt.
– контролен панел со 6 спојки
– 6 позиции на контролните прекинувачи
– 2 длабоки печки за рерната
– скара во рерната
– светло во рерната
– фиока POP IN / OUT
– заштита за деца
– енергетска класа: Б.
– Долен грејач: 1100 W
– горниот грејач: 1200 W
– брз грејач: 2000 W
– скара – 2000W

12,499.00ден