17725 – SHPORET FAVORIT CC600SF


ДИМЕНЗИИ B/Ш/Д       85CM/60 CM/60 CM

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТ НА РЕРНА B/Ш/Д    33СM/45CM/43CM

СТАКЛО КЕРАМИЧНА ПЛОЧА СО 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ    2×145 MM, 2X180MM

ВОЛУМЕН НА РЕРНА    65l

ДОЛЕН ГРЕЈАЧ   1100w

ГОРЕН ГРЕЈАЧ   1200w

БРЗ ГРЕЈАЧ   2000w

БОЈА НА ШПОРЕТ  СРЕБРЕНА

 

 

17,490.00ден