Dark Light
,

16812 – SHPORET RGLUX C6340G BROWN


Плински Шпорет
RGLUX C6340 Brown
Горилници:4
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: кафеава боја

10,990.00ден