Dark Light

962 – SHPORET FAVORIT EC640WWF


ДИМЕНЗИИ: B/Ш/Д    85CM/60CM/60CM

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТ НА РЕРНА: B/Ш/Д    33X45X43CM

ПЛОЧА СО 4 РИНГЛИ ЗА ГОТВЕЊЕ    1X145MM, 1X145MM ЕКСПРЕС, 1X180MM, 1X180MM ЕКСПРЕС

ВОЛУМЕН НА РЕРНА  65 L

УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СО    6 СКЛОПКИ

ДОЛЕН ГРЕЈАЧ    1100 W

ГОРЕН ГРЕЈАЧ    1200 W

БРЗ ГРЕЈАЧ  2000 W

БОЈА НА ШПОРЕТ    БЕЛА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА    A

14,699.00ден