Dark Light
,

16811 – PLINSKI SHPORET RGLUX C6340G WHITE


Плински Шпорет
RGLUX C6340 White
Горилници:4
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: бела боја

10,990.00ден