Dark Light

23528 – PRAVOSMUKALKA VOX SL123G


Моќност: 1600 W
Моќ на вшмукување: 260 W
Капацитет на ќеса: 2.5 л
Регулатор на моќност
Метална цевка
Филтер што се мие
Петстепено ниво на филтрација
Универзална голема четка + 2 делови

3,199.00ден