Dark Light

18613 – PRAVOSMUKALKA FAVORIT FVC123 SINA


2 пластични цевки
Пластична четка за под – Електронски регулатор
Педала за автоматско намотување на кабелот
Индикатор за ниво на прав
Специјален дизајн за мала бучава
Текстилна или книжна кеса
Капацитет за прашина: 2,5l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен сунѓераст филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 1600 W
Регулатор на сила
Боја:Сина

3,899.00ден