Dark Light

1456 – PRAVOSMUKALKA VIVAX VC1603


Моќност 1600W,
Волумен на вреќичката 2 литри,
пластична четка,
пластична цев во 2 дела,
текстилна вреќичка
должина на кабел 5 метри,

 

2,799.00ден