Dark Light

25303 – PRAVOSMUKALKA BEKO VCC6424WI


7,199.00ден

  • Моќност:2400W
  • Капацитет на вреќа:4L
  • Вмукувачка моќ:430W
  • HЕРА филтер H12 Tелескопска цевка
  • Должина на кабел:8m