Dark Light

7096 – PRAVOSMUKALKA SAMSUNG VCC4550V36


Моќност: 1800W

Вмукувачка моќ: 360W

Капацитет на садот:1,3L

Компактна големина Ниво на бучава86dB

Телескопска рачка

Вртливо црево 360

6m кабел

6,499.00ден