765 – PRAVOSMUKALKA SAMSUNG VCC4135S37


ПРАВОСМУКАЛКА SAMSUNG

МОЌНОСТ 1600 ВАТИ

БЕЗ РEГУЛАЦИЈА

МЕТАЛНИ ЦЕВКИ

ПЛАТНЕНА ВРЕЌИЧКА

ДОДАТОК ЗА СОБИРАЊЕ НА КРУПНОТО ЃУБРЕ

4,299.00ден