Dark Light

23530 – PRAVOSMUKALKA VOX MONSOON 2405


Моќност: 2400 W
Моќ на вшмукување: 400 W
Регулатор на моќност
Тип на цевка: метална
HEPA 13 филтер: висока ефикасност при задржувањето на малите честички прашина. Тие не излегуваат од уредот за време на вшмукување, остануваат во филтерот, додека од правосмукалката излегува чист воздух….
Индикатор за полна ќеса, две четки за вшмукување, автоматско намотување на кабелот
Ниво на бучава: 60 dB
Димензии (Ш x В x Д): 46 x 25.5 x 30.6 см

6,799.00ден