Dark Light

27146 – PRAVOSMUKALKA MAX 22E 803275


Моќност: 1600 W/Работен опсег: 8 m
Голема папуча за под/Четка за агли
Пластични цевки: 2 х 21 cm
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 5 нивоа на филтрација
Електронска контрола на брзината
Должина на приклучен кабел: 5 m

2,990.00ден