Dark Light

18157 – UBOD.PILA ISKRA ERO JS 710


Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 1000 – 3100 min-1
Должина на движењето – 23mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 105mm
– пластика – 10mm
– железо – 20mm
Пулсирачки од: 4 степени
Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В)

2 години гаранција

5,599.00ден