Dark Light

18155 – VIBR.BORMASH ISKRA ERO EI ED 850


Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 850W
Вртежи во празен од, при вртење : 0-3000 врт / мин
Вртежи во празен од, при удар: 0-48000 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 295 (Д) x 77 (Ш) x 262 (В)

2 години гаранција

4,799.00ден