18156 – UBOD.PILA ISKRA ERO IE JS 400


Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 400W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 1000 – 3000 min-1
Должина на движењето – 18mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 55mm
– пластика – 6mm
– железо – 10mm
Димензии на пакувањето (во mm) : 200 (Д) x 77 (Ш) x 270 (В)

2 години гаранција

2,699.00ден