Dark Light

18619 – VIBR.BORMASHINA ISKRA ERO IE ED 710


Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 710W
Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин
Вртежи во празен од при удар: 0-44800 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 261 (Д) x 73 (Ш) x 267 (В)

2 години гаранција

3,999.00ден