Dark Light

18154 – ELEK.BORMASH ISKRA ERO IE ED 500


Напон: 220-240V ~ 50Hz
Моќност : 500W
Вртежи : 0-2700 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 10 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Димензии на пакувањето (во mm) : 245 (Д) x 72 (Ш) x 255 (В)

2 години гаранција

3,199.00ден