Dark Light

26717 – PLINSKI SHPORET RGLUX 6340G BLUE


Плински Шпорет
RGLUX 6340 BLUE
Горилници:4
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
Електронско палење на
решоата
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: BLUE

12,990.00ден