Dark Light

26896 – SHPORET RGLUX E6340 WHITE FULL ELECTRIC


Електричен Шпорет
4 Решоа на струја
Релна на Струја
3 Функции за релната
6 команди
Термостат во релна
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема Релна 63л
Боја – Бела

11,999.00ден