Dark Light

23222 – PEGLLA VIVAX IR2202CP


  • Моќност: 2200W
  • Self cleaning функција
  • Функција против капење и каменец
  • Керамичка подлога
  • Боја: бела-виолетова
  • Капацитет за вода: 360 ml

1,699.00ден