Dark Light

22230 – PEGLLA PHILIPS DST600230


ПЕГЛА НА ПАРЕА

МОЌНОСТ 2400 W

КЕРАМИЧКА ПОВРШИНА НА ПЛОЧАТА

XL РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 550 ML

ПОСТОЈАНА ПАРЕА 40 G / МИН

ДОПОЛНИТЕЛНА ПАРЕА 210 ГР

БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИ

МОЖНОСТ ЗА ПРОМЕНА НА НИВОТО НА ПАРЕА

ТЕЖИНА 1,3 КГ

ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ 29,7 X 14,6 X 12,2 СМ

4,999.00ден