16558 – PEGLLA MAX AT4273


Моќност: 2000w
Керамичка навлака на плочата
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа

1,199.00ден