Dark Light

21017 – PEGLLA ISKRA SL158


Моќност: 2400W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на канистерот за вода: 350 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
– вертикално
– нормално: 10-20 g/min
– интензивно: 0.3-1 g/tlak
• прскање вода
• термостат
• не се создава каменец
• заштита од капење
• функција – самочистење
• автоматско исклучување
• гумирана рачка
• димензии: 307x120x145 mm
• тежина: 1.17 kg
• должина на ел. кабел: 1.9 m
• дозер
2 години гаранција

2,599.00ден