Dark Light

21460 – PEGLLA VOX DBL5069


Моќност – 2800 W
Керамичка грејна плоча, овозможува лесно пеглање без залепување на материјалот
Варијабилно поднесување пареа, вертикална пареа
Должина на кабел – 2.5 м
Проѕирен резервоар за лесно полнење – 400 мл
Систем за самочистење – Систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
Систем против капење – Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работење
Систем за заштита од бигор – Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
Суво пеглање – Можност за пеглање и без пареа
Гаранција – 25 месеци

2,990.00ден