Dark Light
,

20160 – PEGLLA FAVORIT PL501


Моќност: 2800 W
Резервоар за вода:360 ml
Спреј функција
Вертикална пареа
Копче за регулација на пареата
Индикатор
Ротирачки кабел 360°
Копче за регулирање на температурата
Керамичка плоча
Self cleaningфункција
Anti drip функција
Anti calc функција
Мека ергономска рачка

1,499.00ден