12885 – PEGLLA MAX AT3351


Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 350мл
Кабел со должина од 1,5м

1,499.00ден