Dark Light

21018 – PEGLLA ISKRA SL2022


Моќност: 2200W
Напон: 220-240V, 50Hz
Капацитет на канистерот за вода: 230 ml
Керамичка површина
Испуштање на пареа
– вертикално
– нормално: 10-20 g/min
– интензивно: 0.3-0.8 g/tlak
• прскање вода
• термостат
• не се создава каменец
• заштита од капење
• функција – самочистење
• автоматско исклучување
• гумирана рачка
• димензии: 269x118x145 mm
• тежина: 1.11 kg
• должина на ел. кабел: 1.9 m
• дозер
2 години гаранција

1,999.00ден