Dark Light

22739 – PEGLLA VOX DPS6220


Парна станица
Моќност – 2200 W
Капацитет – 1,4 л
Должина на кабел – 2.5 м
Грејна плоча – Керамичка, овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
Додатна корист – Варијабилно подесување пареа, вертикална пареа
Систем за самочистење – Систем кој е под притисок, пробива запушување создадено од бигор
Систем за заштита од бигор – Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
Гаранција – 25 месеци

5,799.00ден