Dark Light

18985 – EL.RENDE ISKRA IE-EP82-750 ERO


 • Моќност: 230-240V~50Hz
 • Јачина: 750W
 • Вртежи: 16.500 min-1
 • Прилагодлива длабочина: 0-3,0 мм
 • Максимална ширина: 82мм
 • Прилагодлива основа со прилагодливи V жлебови
 • Екстракција на прашина со вклучена торбичка
 • Гумирана рачка
 • Димензии: 300 х 165 х 175
 • Нето тежина: 4,1 кг
 • 2 години гаранција

4,799.00ден