18984 – VIBR.BRUSILKA ISKRA IE-AJ12-300 ERO


• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 300W
• Број на вртежи: 6.000 – 12.000 min-1
• Број на вибрации: 12.000 – 24.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 2,5 mm
• Брусна плоча: 115×230 mm, брусен лист: 115×280 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 345 x 130 x 195
• Тежина: 2,2 kg

2 години гаранција

3,599.00ден