Dark Light

18152 – AG BRUS ISKRA ERO IE AG 1200


Напон: 230-240V~50Hz
Јачина: 1200W
Вртежи: 11.000 rpm во празен од
Осовина: M14
3 дотатни положби за рачката
Подесување на рачката – лево/десно 90°
Големина на диск: Ø 125 mm
Димензии на пакување (во mm): 450 (Д) x 100 (Ш) x 130 (В)

2 години гаранција

4,099.00ден