Dark Light

18982 – ROT.BRUSILKA ISKRA IE-AJ8-240 ERO


• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 240W
• Број на вртежи: 12.000 min-1
• Број на вибрации: 24.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 2 mm
• Брусна плоча: Ø125 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 200  x 125  x 170
• Тежина: 1,3 kg

2 години гаранција

3,199.00ден