Dark Light

18620 – SABJESTA PILA ISKRA ERO IE RS 710


Напон: 220-240V ~ 50Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 0 – 2500 min-1
Должина на движењето – 20mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 115mm
– железо – 3mm
Прибор (пили):
– 1 пила за дрво
– 1 пила за метал
Димензии на пакувањето (во mm) : 490 (Д) x 80 (Ш) x 190 (В)

2 години гаранција

6,399.00ден