Dark Light

18618 – VIBR.BORMASHINA ISKRA ERO IE ED 1050


Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност :1050W
Двостепен менувач:
Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт / мин
Вртежи во празен од, при удар: 0-19200 / 0-51200 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 340 (Д) x 89 (Ш) x 272 (В)

2 години гаранција

5,099.00ден