18150 – AG BRUS ISKRA ERO IE AG 750


Напон: 230-240V~50Hz
Јачина: 750W
Вртежи: 12.000 rpm во празен од
Осовина: M14
2 дотатни положби за рачката
Големина на диск Ø 115 mm
Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 128 (Ш) x 120 (В)

2 години гаранција

3,399.00ден