Dark Light

18151 – AG BRUS ISKRA ERO IE AG 900


Напон: 230-240V~50Hz
Јачина: 900W
Вртежи: 12.000 rpm во празен од
Осовина: M14
2 дотатни положби за рачката
Големина на диск: Ø 125 mm
Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 138 (Ш) x 120 (В)

2 години гаранција

4,599.00ден