Dark Light

18058 – ELEKTROPNEV.KLADIVO SDS+1250W FME1250K


Влезна моќност: 1250W
Ударна енергија: 3.5Ј
Број на вртежи: 0-850rpm
Удари во минута: 0-4100bpm
Макс. дупчење во бетон: 32mm
Прифат на стезна глава: SDS+
Тежина: 5.4Kg

13,199.00ден