18657 – SET AKU.DUPCA+AGOL.BRUS 18V FMCK464D2-QW


СЕТ АКУ. ДУПЧАЛКА + АГОЛНА БРУСИЛКА 18 V 2 Ah + торба

  • – батерија: 18 V, 2,0 Ah, Li-Ion
  • – брзостезна глава: 1,5-13 mm
  • – број на вртежи: 0-400/0-1.600 /min
  • – вртежен момент: 16/48 Nm
  • – моменти на стегање: 24
  •  – аку. брусилка 125 mm / 9000rpm
  • – опрема: 2 × батерија, брз 60 min полнач, торба

23,999.00ден