Dark Light

18061 – AKU.ELEK.PNEV.CEKAN SDS+2x4AX FMCD900M2S


 • Брашлес мотор ( без четкици) за високи перформанси и долг рок на употреба со едно полнење
 •  Футер со sds plus прифат и систем пртотив лизгање
 •  Функци на прекинувач дупчење / ударно дупчење / штемување
 •  Десно / Лево
 •  Ергономска рачка за минимални вибрации при работа
 •  Прекинувач кој овозможува контрола на брзината при работењето
 •  Додатен ракофат за дополнителна контрола при работењетоее
 •  Граничник за контрола на длабочината на дупчење
 •  Индикатор за полнење на батеријата
 •  Лед сијаличка за осветлување на работниот простор
 •  Li-Ion батерија од брендот STANLEY FATMAX® 18 V
 •  Додатоци : подеслив страничен ракофат , граничник за длабочина, 2 x 4.0 Ah Li-ion батерии и полнач

23,599.00ден