Dark Light

25022 – MASHINA SADOVI FAVORIT F45J15S


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/44,8/59,8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 10 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 6
БРЗ ПРОГРАМ 30 MIN. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА E
КЛАСА НА СУШЕЊЕ А

16,199.00ден