Dark Light

23746 – MASHINA SADOVI FAVORIT F60J14


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/59,8/59,8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 12 СЕТА САДОВИ
5 ПРОГРАМИ
БРЗ ПРОГРАМ 30 МИН. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА E
КЛАСА НА СУШЕЊЕ A

16,599.00ден