Dark Light

23937 – MASHINA SADOVI FAVORIT F45J15


МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ
КАПАЦИТЕТ 10КОМПЛЕТА
6 ПРОГРАМИ
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ПОЛОВИЧНО МИЕЊЕ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СЈАЈ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А++
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/60

15,990.00ден